SKIDIVER j.d.o.o. (u nastavku: SKIDIVER) poštuje Vašu privatnost, te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama zakona o zaštiti osobnih podataka.


PODACI POKRIVENI NAŠIM SUSTAVOM POLITIKE PRIVATNOSTI

Podatke koje od Vas prvenstveno tražimo i koji su zaštićeni: ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj telefona i/ili faxa te ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni.

Vi možete u svako doba otkazati zaštitu nad ovim podacima, izričitom izjavom. Vi se možete u svako doba isključiti s naše mailing liste, čime Vaši podaci neće biti korišteni u SKIDIVER za promociju. U tom slučaju ih SKIDIVER može koristiti samo u svoje interne svrhe, npr. radi informatičke statističke obrade podataka.


SVRHA DOBIVENIH PODATAKA

Svi podaci koje SKIDIVER od Vas dobije, služe isključivo radi što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit, osiguranja pružanja tražene usluge, promocije naših usluga te naše interne statističke obrade podataka.

SKIDIVER odgovorno jamči da će isti podaci biti korišteni samo u tu svrhu. Svrha korištenja podataka je u ostvarivanju kontakta s Vama (kako bismo Vam mogli poslati informacije poštom, faksom, elektroničkom poštom, telefonom i sl.), ukoliko bi došlo do potrebe da Vas brzo kontaktiramo, ili u okviru ulaska u statističku obradu podataka, ali samo radi naših internih potreba i istraživanja tržišta.


VRIJEME TRAJANJA POLITIKE PRIVATNOSTI

Jednom kad nam dostavite podatke i pristanete da Vas kontaktiramo ulazite na našu mailing listu. Trenutak ulaska jest Vaš pristanak da Vas se kontaktira. Zaštita privatnosti Vaših podataka postoji trajno. U svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste.


SADRŽAJ POLITIKE PRIVATNOSTI

Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. SKIDIVER se drži stroge politike “no spam”.

Tražimo Vaše posebno dopuštenje ako želite da Vas kontaktiramo glede specijalnih ponuda i akcija. SKIDIVER ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.


KOLAČIĆI I ON-LINE TEHNOLOGIJE

Kao što je slučaj i s mnoštvom drugih portala, i naš može koristiti “kolačiće” i druge tehnologije koje nam olakšavaju isporučivanje sadržaja ovisno o vašim područjima interesa, obrađivanje rezervacija ili zahtjeva, i/ili analiziranje karakteristika Vaših posjeta.

Kolačići se sami po sebi ne mogu koristiti za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate našim web stranicama, ova informacija našim poslužiteljima identificira svojstva vašeg pretraživača, ali ne i Vas.

Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pretraživaču odabirom izbornika “Help”).


PROMJENA PODATAKA

U svakom nam se trenutku možete obratiti radi pregleda Vaših osobnih podataka, kao i radi ažuriranja, ispravka ili brisanja podataka. Do tog trenutka koristimo u navedene svrhe Vaše stare podatke.


VAŠA SUGLASNOST

Popunjavajući formulare na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni, da imate sva prava sklopiti ovaj posao, te da ste u cijelosti suglasni da SKIDIVER Vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonom i uvjetima naše politike privatnosti.


TRANSPARENTNOST

Ako odlučimo mijenjati našu privacy policy, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih. Te promjene će vrijediti i u našem međusobnom odnosu kao da su postojale prije Vašeg ulaska na mailing listu, ukoliko su u skladu s pozitivnim hrvatskim propisima i ukoliko Vas ne zakidaju u nekim stečenim pravima.