smart slider (1)
smart slider (2)
smart slider (3)
smart slider (4)
smart slider (5)
smart slider (6)
smart slider (7)
smart slider (8)
smart slider (9)
smart slider (10)
smart slider (11)
smart slider (12)
previous arrow
next arrow
Shadow
ZAŠTO SKIJATI S DIVER-OM?

Odgovor na ovo pitanje, ustvari, je vrlo jednostavan. Zato što imamo drugačiji odnos prema našim gostima. Naši gosti su nam kao članovi obitelji, te se tako prema njima i odnosimo uvijek nastojeći za njih odabrati najbolje.

1. NAJBOLJI SMJEŠTAJ

Našim gostima nudimo veliki izbor najkvalitenijih apartmana i hotela po najpovoljnijim cijenama u najljepšem mjestu na obroncima Kronplatza – San Vigiliu. Ovdje se nudi sve što ljubitelji skijanja mogu zaželjeti: jedan od najmodernijih sistema žičara i gondola na svijetu, raznovrsnost skijaških staza, garantiran snijeg od početka prosinca do sredine travnja, jedinstvene prirodne ljepote…

2. NAJBOLJE CIJENE

Kako bi se naši gosti ugodno osijećali u ovom omiljenom hrvatskom skijalištu, osim vrhunskog smještaja, osigurali smo im niz popusta i pogodnosti: 15% popusta – na školu skijanja za goste Diver-a

  • 10% obiteljski popust – na školu skijanja
  • 10-30% popusta na najam i servis ski opreme te ski depoa

3. NAJBOLJA ŠKOLA SKIJANJA

Svi naši učitelji skijanja članovi su Hrvatskog i Slovenskog zbora učitelja i trenera skijanja sa važećim međunarodnim licencama. Svojim višegodišnjim iskustvom i posebnim, drugačijim, načinom obuke, podučiti će vas prvim skijaškim koracima, a naprednim skijašima pomoći savladati vrhunsku skijašku tehniku. Vaša radost biti će potpuna kada spoznate da nakon završenog tečaja možete skijati na svim stazama Kronplatza, pa i onim najzahtjevnijim.

4. NAJBOLJA ZABAVA

Za naše goste željne “après-ski” zabave svakodnevno organiziramo druženje uz domaću glazbu, kuhano vino, hladno pivo… Oni malo “mirnijeg duha” mogu s nama na noćno skijanje i sanjkanje, klizanje ili na Diver Tombola party gdje mogu osvojiti zaista veliki broj vrijednih nagrada.

Vjerujte u naše četrdesetogodišnje skijaško iskustvo, a mi ćemo se potruditi, kao i do sada, da vaš boravak na snijegu u San Vigiliu bude što opušteniji i prepun ugodnih trenutaka.


UPOZNAJTE DIVER

Turistička agencija DIVER SPORT CENTER već preko 40 godina organizira skijaške aranžmane i školu skijanja u poznatom talijanskom skijalištu Kronplatz.

Našim gostima nudimo veliki izboru apartmana i hotela u San Vigiliju, po mnogima, najljepšem mjestu na obroncima Kronplatza.

Osim samog smještaja, ponosimo se s našom školom skijanja i snowboarda koja radi po najsuvremenijim programima i metodama tehnika skijanja i snowboarda za sve uzraste skijaša, od najmlađih (5 godina) pa do seniora. Za djecu mlađu od 5 godina u sklopu ski škole djeluje ski-vrtić u kojem osim učenja prvih skijaških koraka, djeca uživaju u igrama i zabavi na snijegu u prisustvu animatora. Na upit moguće je organizirati i cjelodnevni boravak na snijegu, u sklopu kojega djeca imaju osiguran ručak i tople napitke.

Osim tjednih aranžmana, za vrijeme zimskih školskih praznika, za vas smo pripremili i posebne programe povodom “otvaranja” i “zatvaranja” skijaške sezone u prosincu odnosno ožujku.

Na vaš upit rado ćemo organizirati i posebne individualne aranžmane i “team-buiding” programe sukladno vašim željama.

Na vama je samo da odaberete sebi najugodniji i najpristupačniji aranžman, a mi ćemo se potruditi, kao i do sada, da vaš boravak na snijegu u San Vigiliju bude što opušteniji i prepun nezaboravnih trenutaka.

Ukoliko ste zainteresirani za neku od naših ponuda ili usluga, imate pitanje, pohvalu ili sugestiju, kontaktirajte nas, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Kontakt podatke pronađite klikom na link.

Voditelj DIVER ski tima
Dražen Valerijev

Tel. +385 (0)91 125 8480
info@skidiver.hr
drazen.valerijev@gmail.com